Frukostklubben på besök

DSC_1825_2

Fredagen den 17/2 fick vi besök av Destination Sigtunas frukostklubb.

Närmare 70 deltagare fick lyssna till en intressant föreläsning kring utvecklingen i Stockholm//Uppsala regionen! De närmaste 10-15 åren kommer bostadsbyggande och infrastruktur att betyda oerhört mycket för den kraftiga tillväxten som finns i regionen. Märsta Förenade bjöd hela sällskapet på en god frukost.

"Det är jätteintressant att se vilka spännande projekt som vi har framför oss i hela Mälardalen" säger Mikael Andersson VD på Märsta Förenade.
Mikael berättade vidare - "Vi möter denna tillväxt genom att vara med i både stora och små projekt, bland de större märks nu att Märsta Förenade kör dygnet runt i Förbifart Stockholm projektet. Vi finns idag också representerade med säljkontor i Rosersberg, Slagsta (Söder om Stockholm) och i Enköping."

Frukostklubben verkar för ett utvecklat samarbete mellan företag i regionen i och runt Sigtuna/Märsta.

Publicerat: 2017-02-17