Kontakt

  • Vill du beställa lastbilstransport eller komma i kontakt med vår transportledning:


    phoneimg08-594 409 60


Där inte annat avtalats utförs alla uppdrag i enlighet med Sveriges Åkeriföretags ansvarsbestämmelser ALLTRANS 2007, ASKOM 2009 och CONTAB 2003.

Vi är ISO certifierade både inom
Miljö 14001 och Kvalitet 9001.

Specialtransporter

Vi fraktar tungt, brett långt och lyfter högt och tungt. Här finns ett gediget kunnande både när det gäller våra maskintrailers och stora kranbilar, sk bodbilar.

På vårt kontor i Märsta blir du även där, likt ute på fältet, bemött av personal som alltid gör sitt yttersta för att hitta den optimala lösningen för din speciella transport.

 

Bodbilarna, de största kranbilarna, utför inte bara de vanligaste transporterna såsom bod- och containerflytter. Deras stora räckvidd gör att de passar utmärkt och används flitigt vid takarbeten. Märsta Förenade förfogar över fem bodbilar med kranar upp till drygt 100 tonmeter med eller utan jibb, och räckvidd över 35 m. Ett par av dem drar även jumbotrailer efter sig, vilket gör att de får med sig det extra långa godset - Långt och högt på en gång.


Våra maskintrailers transporterar annat än grävmaskiner även om det tillhör de vanligaste uppdragen. Det flyttas ofta krossverk, pålkranar, mobilkranar, borraggregat, transformatorer och mycket annat. Det egentligen bara fantasin som sätter stopp för vad som kan utföras. Våra förare är erkänt skickliga och flera av dem har varit verksamma inom sina gebit i över 20 år.


Bodbilarna och våra maskintrailers arbetar ofta i team när det gäller flytt av hela krossentreprenader eller dylikt. 


Många intressanta uppdrag får vi av Swedavia och andra verksamma företag på Arlanda Flygplats. Där kan det bli både flygplanslyft och tillbehörsflytter till andra flygplatser runt om i Sverige och utomlands. 

3076_specialtransporter_2014

 

Använd gärna formuläret nedan vid prisförfrågningar


 Namn
 Företag

 E-post
 Telefon

 Meddelande