Där inte annat avtalats utförs alla uppdrag i enlighet med Sveriges Åkeriföretags ansvarsbestämmelser ALLTRANS 2007, ASKOM 2009 och CONTAB 2003.

Vi är ISO certifierade både inom
Miljö 14001 och Kvalitet 9001.

Västerbytorp

Västerbytorp är vår bergtäkt och återvinningsanläggning strategiskt belägen mellan Rosersberg och Arlanda i anslutning till huvudvägarna.

På vår anläggning Västerbytorp losshåller och krossar vi fram jungfruligt krossmaterial ur den egna täkten. Utöver egentillverkad makadam och samkross erbjuder vi även rörgrav, jord, täckbark och halkstopp.

Vi har också möjlighet att ta emot asfalt, betong, entreprenadberg och schaktmassor som vi sorterar och ibland krossar innan vi återför det in på marknaden igen som återvunnet material.

Idag återvinner vi upp till 100 000 ton material samt losshåller och krossar cirka 250 000 ton berg årligen.

 

Öppettider: Måndag - Torsdag 06.00 - 16.00, Fredag 06.00 - 14.00
Obs! Dag före röd dag stänger Västerbytorp 14:00


Johnny lastar 0-65 Västerbytorp

 

!

OBS!


Innan påbörjad intippning på Västerbytorp krävs att du som kund fyller i och skickar in blanketten ”Anmälan om införsel av inert avfall” (som du hittar via denna länk) till oss. Detta gäller för varje ny arbetsplats oavsett om du är kund sedan tidigare.


Vägbeskrivning:

E4:an söderifrån:
Sväng av mot Arlanda, Mitt på Arlandaleden sväng av mot Norrtälje, Almunge. I rondellen ta direkt höger. 300meter T-kors, sväng höger. Efter ca. 3km vid 50-skylten sväng upp vänster i kraftledningsgatan skyltat Västerbytorp. Kör på den vänstra vägen.


E4:an norrifrån:
Sväng av 1:a avfarten Märsta. Sväng vänster under motorvägen och tag därefter höger i första rondellen. Rakt igenom nästa rondell och höger vid T-korset. Efter ca. 3km, vid 50-skylt, sväng vänster i kraftledningsgatan skyltat Västerbytorp. Kör på den vänstra vägen.


Arbetsplatsregler:

Vid vistelse utanför fordonet på Västerbytorp är det varselklädsel klass 3 på överkropp som gäller, parkering sker på anvisade platser och max tillåten hastighet på anläggningen är 20 km/h. Vid ditt första besök på anläggningen måste du anmäla dig till vågkontoret.