Märsta Förenade Åkeriföretag AB är inne i ett expansivt skede och söker nu serviceinriktad Administratör/åkeriservice.

Märsta Förenade är ett transportföretag inom bygg- och anläggningsbranschen beläget i Rosersberg. Med våra drygt 500 fordon så kan vi erbjuda våra kunder alla möjliga tänkbara lösningar inom transport och entreprenad.
Märsta Förenade startade redan 1943 och drivs sedan 1965 som ett aktiebolag där aktieägarna består av de anslutna åkerierna och maskinägarna.
I dagsläget är vi 35 medarbetare på kontoret och omsätter ca 900 Mkr.
Läs mer på vår hemsida www.marstaforenade.se

Arbetsuppgifter
I rollen som Administratör/åkeriservice kommer du arbeta på vår tipp- och täktanläggning i Rosersberg Västerbytorp. Här passerar dagligen våra och andras lastbilar för att hämta och lämna material. Inne på bergtäktens kontor arbetar idag två personer Mats och Anders. Nu rekryterar vi en ny kollega som skall trivas i att hjälpa våra förare vid deras besök på anläggningen. Lastbilarna vägs in och ut och förarna kan behöva guidning i hur vågen skall användas, teknisk support kring appen etc. Bistå med information och välkomna dem till oss på Märsta Förenade/Västerbytorp.
• Du kommer att vara ansiktet ut
• Du trivs med att hålla ordning och reda allmänna utrymmen och kök
• Administration och orderhantering
• Ta en aktiv roll vid vissa event så som grillning och fika etc.
• Kundkontakter, både per telefon och mail
• Övrigt förekommande kontorsuppgifter inkluderad fakturering
• Avstämning av material etc.

Bakgrund
Vi söker en glad och positiv person som är lösningsorienterad och som trivs med att ingå i ett team av andra kollegor. För att trivas är du en person som föredrar en kommunikativ miljö med fokus på teamarbete och tycker om att ha kontakt med kunder/förare och vill ge service till andra.
Som person är du strukturerad, självgående och noggrann och ser det som självklart att service är ledordet för dig. Du är pålitlig och söker en utmaning i ett bolag som verkar i en spännande bransch med hög tillväxt. Vi vill att du behärskar Officepaketet men framförallt Excel där du har goda kunskaper. Dina kunskaper i svenska språket är mycket goda. Vi förutsätter att du har arbetat med administrativa arbetsuppgifter i minst fem år sedan tidigare. För att få en jämnare könsfördelning på avdelningen ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Övrigt
Tjänsten avser heltid och vi tillämpar alltid sex månaders provanställning. Skicka din ansökan snarast, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Körkort och egen bil krav då Västerbytorp inte går att nå via kollektiva färdmedel.

Ansökan

Ansökan skall bestå av personligt brev och CV och skickas till mats.trysefjord@marstaforenade.se