Märsta Förenade Åkeriföretag AB expanderar vidare och söker nu ytterligare en ekonomiassistent!

Märsta Förenade är ett transportföretag inom bygg- och anläggningsbranschen, beläget i Rosersberg. Med våra drygt 500 fordon så kan vi erbjuda våra kunder alla möjliga tänkbara lösningar inom transport och entreprenad.
Märsta Förenade startade redan 1943 och drivs sedan 1965 som ett aktiebolag där aktieägarna består av de anslutna åkerierna och maskinägarna.
I dagsläget är vi 35 medarbetare på kontoret och omsätter ca 900 Mkr.
Läs mer på vår hemsida www.marstaforenade.se

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett team. Vi är idag åtta på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna är i huvudsak:
• Administration och orderhantering
• Stansning av transportsedlar
• Administration för projekt, görs i Excel
• Fakturering
• Kundkontakter, både per telefon och mail
• Övrigt förekommande kontorsuppgifter

Bakgrund
Vi söker en glad och positiv person som är lösningsorienterad och trivs med att ingå i ett team. Du ska tycka om att ha kontakt med kunder och vill ge service till andra.
Som person är du strukturerad, självgående, noggrann och brinner för ekonomiadministration. Du är pålitlig och söker en utmaning i ett bolag som har hög tillväxt och verkar i en spännande bransch.
Vi vill att du behärskar Officepaketet, framförallt Excel där du har goda kunskaper. Du gillar siffror och tycker om att ibland ha ”detektivarbete” som en del av ditt arbete.
Dina kunskaper i svenska är mycket goda. Vi förutsätter att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst fem år. Branschvana är meriterande.
För att få en jämnare könsfördelning på avdelningen ser vi gärna manliga sökande till tjänsten.

Övrigt
Tjänsten avser heltid och vi tillämpar alltid sex månaders provanställning.

Ansökan skall bestå av personligt brev och CV, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökan skickas till hellvi.ersson@marstaforenade.se