Märsta Förenade Åkeriföretag AB är inne i ett expansivt skede och söker nu en Anbuds-, Kalkylansvarig.

Märsta Förenade är ett transportföretag inom bygg- och anläggningsbranschen beläget i Rosersberg. Med våra drygt 500 fordon så kan vi erbjuda våra kunder alla möjliga tänkbara lösningar inom transport och entreprenad.
Märsta Förenade startade redan 1943 och drivs sedan 1965 som ett aktiebolag där aktieägarna består av de anslutna åkerierna och maskinägarna.
I dagsläget är vi 35 medarbetare på kontoret och omsätter ca 900 Mkr.
Läs mer på vår hemsida www.marstaforenade.se
Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Märsta Förenade får du det bästa av två världar. Som en del i ett större bolag har man den kompetens och goda rykte som kommer med namnet. Samtidigt får du alla fördelar med att jobba i ett mindre bolag som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.

Vi söker Anbuds- och Kalkylansvarig till Märsta Förenade

Vill du vara en del av vår spännande tillväxtresa! Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu en Anbuds- och Kalkylansvarig

Om tjänsten

I rollen som Anbuds och kalkyleringsansvarig kommer huvuduppgiften ligga på att driva och ansvara för hela anbudsprocessen från beställning av förfrågningsunderlag till paketering av färdiga anbud.

Du kommer att arbeta nära våra kunder, de stora och medelstora byggföretagen, utforma underlag och tillsammans med dem skapa lönsamma transporter och logistiktjänster.

Som Anbudsansvarig kommer du att fungera som projektledare för förslag som utvecklats i samarbete med försäljningen varför vi ser att du besitter en god kommunikativ förmåga. Erfarenhet av tidigare projektledande roller är starkt meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst fem års relevant erfarenhet inom byggbranschen eller annan inköpsrelaterad verksamhet inom bygg eller transportnäringen.

Vi ser gärna att du har utbildning inom någon form av bygg, transport eller logistik du bör ha vissa kunskaper kring lagar och avtal från branschen, såsom AB04 och ABT06 med flera. Erfarenhet av kalkylarbete är mycket meriterande.

För att trivas i denna roll krävs det att du är drivande, social och har en vilja att lära dig. Du ska vara analytisk och noggrann i ditt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Du inspireras av ett aktivt försäljningsarbete tillsammans med hela försäljningsavdelningen och du gillar att jobba mot uppsatta mål och deadlines. Vi söker en glad och positiv person som är lösningsorienterad och som trivs med att ingå i ett team av andra kollegor. Du är pålitlig och lockas av utmaningen att vara del av ett bolag som verkar i en spännande bransch med hög tillväxt och du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande.

I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering (besök deras sida och ansök här). Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Skicka in din ansökan redan idag här nedan, intervjuer sker löpande.