Märsta Förenade söker ytterligare transportledare!

Märsta Förenade är ett transport-logistikföretag inom bygg- och anläggningsbranschen. Med våra 600 fordon och maskiner så kan vi erbjuda våra kunder alla tänkbara lösningar inom transport och entreprenad. Huvudkontor i Rosersberg och säljkontor i Slagsta.
Märsta Förenade startade redan 1943. Sedan 1965 drivs företaget som ett aktiebolag där aktieägarna består av de anslutna åkerierna och maskinägarna.
Vi är i dagsläget 45 medarbetare och omsätter drygt 1 miljard sek.
Läs mer på marstaforenade.se
Vi söker nu ytterligare transportledare till vårt transportledningsteam!

Arbetsuppgifter
• Ordermottagning/-registrering
• Transportplanering/-ledning av den löpande verksamheten
• Färdigställande av order inför fakturering
• Kundmottagning
• Prissättning
• Administration

Bakgrund
Vi tror att du känner dig redo för utmaningar i ett spännande bolag med kraftig tillväxt. Som person är du en organiserad och pålitlig lagspelare med förmåga att arbeta lösningsorienterat och med många parallella arbetsuppgifter även under stress. Du har förmågan att hantera hög arbetsbelastning under längre perioder, visar stort engagemang i ditt arbete och visar intresse och förståelse för andra. Du klarar av och gillar att skapa fungerande lösningar till olika typer av problem.

Övrigt
Tjänsten avser heltid med start omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid, och är placerad på vårt huvudkontor i Rosersberg.

Ansökan

Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast och via mejl där vi vill att du både beskriver dig som person och varför du vill ha tjänsten samt ett CV som visar dina erfarenheter tidigare, Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår chef för Transportledning, Mats Trysefjord

Mats TrysefjordVice VD, Affärsområdeschef Transport & logistik

08-408 067 91
mats.trysefjord@marstaforenade.se