Märsta Förenade söker ytterligare transportledare!

Märsta Förenade är ett transport-logistikföretag inom bygg- och anläggningsbranschen. Med våra drygt 600 fordon så kan vi erbjuda våra kunder alla tänkbara lösningar inom transport och entreprenad. Vi har ett fint huvudkontor i Arlandastad och säljkontor i Slagsta. I dagsläget är vi 45 medarbetare på kontoret och omsätter snart 1 miljard sek.

Vår transportledning svarar för att kunderna får beställt material eller transport på utlovad tid – en av de allra viktigaste funktionerna i företaget! I rollen som Transportledare är leveransprecision och kundfokus prioriterade områden.

Vi söker nu ytterligare en transportledare till vårt transportledningsteam som idag består av nio medarbetare grupperade i olika ansvarsområden.

Arbetsuppgifter

  • Ordermottagning/-registrering
  • Transportplanering/-ledning av den löpande verksamheten
  • Färdigställande av order inför fakturering
  • Kundmottagning
  • Prissättning
  • Administration

Din bakgrund
Vi söker dig som är redo för nya utmaningar i ett spännande bolag med kraftig tillväxt.  Vi söker dig som är strukturerad och flexibel och som ser lösningarna på ett enkelt och resultatinriktat sätt. Erfarenhet från transportsektorn, är meriterande men inte nödvändigt. Som person är du en kommunikativ problemlösare med en positiv och engagerad attityd. Du har god social förmåga och trivs i en miljö där samarbete, initiativtagande och prioriteringsförmåga är nyckelorden. Dator och telefon är dina huvudsakliga arbetsredskap. Vi ser att du är en fena på att skapa struktur och har ett skarpt ordningssinne, du trivs med att arbeta i en organisation i ständig utveckling och utmanas av att finna nya sätt att lösa dina uppgifter på.

Övrigt
Tjänsten avser heltid, måndag – fredag, med start omgående och är placerad på vårt huvudkontor i Arlandastad. Vi tillämpar provanställning sex månader och företaget är kollektivavtalsanslutet.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast via mejl där vi vill att du både beskriver dig som person och varför du vill ha tjänsten samt ett CV.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Sista ansökningsdag 20 april.

Om du har frågor kring tjänsten eller vill ansöka är du välkommen att kontakta:
Christina Larsson HR-Åkeriservice christina.larsson@marstaforenade.se på 08-54690996