Märsta Förenade rekryterar Allan Trenter som Affärsområdeschef för Tipp och Täkt. Mats Trysefjord, Försäljningschef, har innehaft rollen tidigare men lämnar nu över ansvaret till Allan som tillträdde sin tjänst den 13e september 2021.

Allan Pressrelease

– Jag är stolt över att kunna presentera AllanTrenter som ny Affärsområdeschef, säger Patrik Wadenhed VD på Märsta Förenade. Att utveckla Tipp- och täktverksamheten kommer ha stor betydelse för Märsta Förenades fortsatta utveckling, så med Allans kompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva tipp- och täktverksamhet så kommer han bli ett bra tillskott till vår organisation, säger Patrik Wadenhed.

Allan kommer senast från DKLBC där han innehaft roller som både Täkt och anläggningsansvarig och Platschef. Dessförinnan har han haft uppdrag som Försäljningschef för Sörling – Ilsbo Knivsta AB och som Transport- och lageransvarig på Contiga AB. Allan är ursprungligen från Norrtälje men delar nu sin tid mellan Täby och Örby.

– Märsta Förenade är spännande eftersom dem satsar på utveckling av tippar och täkter och därtill är ett marknadsledande bolag i branschen med många stora och intressanta kunder, säger Allan Trenter

För ytterligare information kontakta;

Patrik Wadenhed

Patrik.wadenhed@marstaforenade.se

08-400 164 65