Om oss

Det sunda valet i skapandet av det framtida samhället

Vår affärsidé – Tillsammans skapar vi lönsamma och hållbara transport- och logistiklösningar för såväl kunder som transportörer.

”Vi är kundnära”

Att vara just ”kundnära” är mer än ett ord för oss. Vi vill alltid sitta jämte dig som kund för att hitta de bästa lösningarna för just ditt behov. Det fortsätter genom hela uppdraget, med rätt styrning från våra projektledare.

Genom de 75 år som vi varit verksamma inom branschen så är det få saker som vi inte gjort. Vi kan, om inte annat, hitta en lösning genom vår långa erfarenhet. Vi ser även till att vara fullt utbildade och i framkant för att hitta de senaste lösningarna som effektiviserar ditt uppdrag.

”Vi är professionella”

”Vi är engagerade”

Vill du att vi hjälper till med allt från beställning till slutställande av ditt uppdrag, så gör vi det. Våra säljare är mer än bara säljare och försöker alltid att hålla i hela kedjan under ett arbete. Ofta hittar du dessa mest ute på arbetsplatser av just den anledningen. Det är vad vi kallar att vara engagerad.

Tillsammans är det viktigaste ordet i vår värdegrund. Det är genom de 650 personer som idag arbetar under vårt paraply som vi är säkra på att vi alltid kan hitta lösningar för alla uppdrag.

Vi vågar säga att vi genom att vara ”tillsammans” med dig som kund kan erbjuda marknadens bredaste kompetens och därmed effektivaste lösningar. Vi vill även vara tillsammans i trafiken vilket gör att vi försöker att ha förståelse och tar hänsyn till andra som vi verkar tillsammans med i trafiken. Det är tillsammans vi gör skillnad!

”Vi är tillsammans”

Där inte annat avtalats utförs alla uppdrag i enlighet med Sveriges Åkeriföretags ansvarsbestämmelser ALLTRANS 2007, ASKOM 2009 och CONTAB 2003.

Vi är ISO certifierade både inomMiljö 14001 och Kvalitet 9001.

Hantering av personuppgifter hos Märsta Förenade
Klicka här för mer info