Material

Material för allt från trädgårdsarbete till vägarbete

Få det material som du behöver levererat vart du vill, snabbt och enkelt. Du får rådgivning om det bäst lämpade valet för just ditt projekt, bland våra berg-, grus och jordprodukter.

Bergkross

Vi krossar eget material vid vår bergtäkt i Västerbytorp, men transporterar och köper även in material från de största leverantörerna som finns närmast dig.

Grus och jordprodukter

Vi samarbetar med de största i branschen för att alltid kunna leverera den bästa kvaliteten för ditt arbete. Du bestämmer vilken jordkvalitet som du vill ha och vi har alltid flera alternativ att välja mellan.

Storsäck

Storsäck

Storsäck är ett utmärkt alternativ när du behöver grus, krossmaterial, matjord eller barkmull hem till tomten eller till byggarbetsplatsen där utrymmet är begränsat.

Anläggningar

Gävle i norr till Nyköping i söder

Under de senaste åren så har vi upptäckt ett stort behov av våra tjänster längre utanför Märsta än vad vi tidigare sett. Det har betytt att vi nu har två kontor. Rosersberg och Slagsta. Vi kan nu vara nära just din etablering med snabba lösningar och projektledning, från Gävle i norr till Nyköping i söder samt Örebro i väst.

Mer om våra anläggningar

Anmäl införsel av inert avfall

Innan påbörjad intippning krävs att du som kund anmäler detta. Detta gäller för varje ny arbetsplats oavsett om du är kund sedan tidigare.

Anmälan om införsel av inert avfall