Material

Material för allt från trädgårdsarbete till vägarbete

Få det material som du behöver levererat vart du vill, snabbt och enkelt. Du får rådgivning om det bäst lämpade valet för just ditt projekt, bland våra berg-, grus och jordprodukter.

Anmälan om införsel av inert material

Innan påbörjad intippning krävs att du som kund anmäler detta.

Detta gäller för varje ny arbetsplats oavsett om du är kund sedan tidigare.

Mottagningsblankett schaktade massor 

Västerbytorp

Här har vi eget bergmaterial, naturgrus, jordprodukter samt återvunna material. Om vi inte kan via vår bergtäkt kan finna exakt det du önskar, samarbetar vi med det större aktörerna för att tillgodose ditt önskemål.

Gladö Kvarn

Här har vi eget bergmaterial, jordprodukter samt återvunna material. Om vi inte kan via vår bergtäkt kan finna exakt det du önskar, samarbetar vi med det större aktörerna för att tillgodose ditt önskemål.

Storsäck

Storsäck

Storsäck är ett utmärkt alternativ när du behöver grus, krossmaterial, matjord eller barkmull hem till tomten eller till byggarbetsplatsen där utrymmet är begränsat.

HuvudsidaBild

Produktinformation

Här finner du information om våra produkters användningsområden.

Anläggningar

Gävle i norr till Nyköping i söder

Under de senaste åren så har vi upptäckt ett stort behov av våra tjänster längre utanför Märsta än vad vi tidigare sett. Det har betytt att vi nu har två kontor. Rosersberg och Slagsta. Vi kan nu vara nära just din etablering med snabba lösningar och projektledning, från Gävle i norr till Nyköping i söder samt Örebro i väst.

Mer om våra anläggningar