Lokala företagare stöttar Wings i J18 Allsvenskan

Xzvjoggjmnzlpif7asfp
Johan Karlsson ordförande Wings Hockey, Robin Boström Spelare och Niclas Larsered Kommunikations och marknadsansvarig Märsta Förenade, är alla laddade inför den nya utmaningen.

Wings har första gången kvalificerat sig för spel i J18 Allsvenskan. Denna sportsliga framgång backas upp av ett antal lokala företagare med Märsta Förenade Åkeriföretag som huvudsponsor. Det är härligt att känna detta stöd säger klubbens ordförande Johan Karlsson.

Efter en helt avgörande match i sista omgången stod det till slut klart. Wings lyckades kvalificera sig för spel J18 Allsvenskan. Wings är därmed också klara för slutspel i junior SM.
David Lundmark, huvudtränare och ansvarig instruktör på Hockeygymnasiet: – Denna framgång är frukten av ett målmedvetet arbete och ett kvitto på att Wings, tillsammans med Arlandagymnasiet, erbjuder juniorerna en träning i toppklass. Många av spelarna går på Hockeygymnasiet med morgonträning nästan varje dag. Upplägget är optimalt och gör det möjligt att kombinera en elitsatsning med studier på hemmaplan. Vi är en stor trupp som krigat hårt hela säsongen. Laget är värda platsen i J18 Allsvenskan. Det är inspirerande och ska bli väldigt intressant att se hur vi står oss mot de stora klubbarna.
Niclas Larsered, kommunikations- och Marknadsansvarig på Märsta Förenade Åkerföretag: – Vi har stöttat Wings i decennier. För oss är det självklart att ställa upp och hjälpa klubben även i J18 Allsvenskan. Lokala idrottsföreningar fyller en viktig funktion i samhället. Som företagare kan vi ta ansvar och bidra till att de kan fortsätta att utvecklas. Det är bra för alla.
Johan Karlsson, ordförande i Wings: – Vi är tacksamma och stolta över allt stöd. Förutom Märsta Förenade, som kliver in som huvudsponsor, får vi stöd från många andra företagare som t ex Fors Måleri & Entreprenad, Ellströms Trafikskola, Alvinx Åkeri, Best Western/Arlanda Hotellby, Intersport Uppsala, Howden Insurance, Blockworks och Cedecor. Detta extra stöd är nödvändigt och bidrar till att finansiera kostnader i form av långa bussresor med mera. Nu hoppas vi också att många tar chansen att följa Wings, det blir juniorhockey på högsta nivå i Pinbackshallen.
Wings kommer att spela J18 Allsvenskan Norra. Serien omfattar 10 lag och spelas i 18 omgångar under perioden 6 januari – 4 mars 2018. Motståndarna inkluderar bl a Skellefteå, Luleå, MODO, Timrå, Björklöven, DIF, Huddinge och Almtuna.