Förra veckan var det dags för Politikerveckan i Visby, där politiker, media och näringsliv träffas under en intensiv vecka.

På plats fanns allt från beslutsfattare, kunder, leverantörer, fordonsbranschen till svensk infrastruktur och byggindustrier. Märsta Förenade var så klart på plats för att belysa och debattera våra kärnfrågor.

Denna vecka är verkligen ett myller av aktiviteter och en bra mötesplats för att etablera kontakter, stärka vårt varumärke och visa att vi ligger i framkant när det exempelvis gäller vår miljövision.

Under veckan deltog vi på Märsta Förenade i ett antal seminarier, vi hade möten med enskilda nyckelpersoner från olika branschorganisationer, kunder samt leverantörer. Dessutom anordnade vi ett mycket uppskattat mingel om hållbara transporter där drygt 40 personer minglade och utbytte erfarenheter.

Märsta Förenade i Almedalen | Märsta Förenade Märsta Förenade i Almedalen | Märsta Förenade

Vi kan se tillbaka på en vecka där vi haft goda samtal med bland annat Sveriges åkeriförbund, Svensk byggindustri, Swedavia, Arlanda airport city och en ännu hemlig part från fordonsbranschen för att nämna några.

Nu ser vi fram emot att utveckla vår väg mot ännu mer hållbara transporter!

Men först! Ha en skön sommar!