Patrik Wadenhed ny VD för Märsta Förenade Åkeriföretag AB

 

Styrelsen i Märsta Förenade Åkeriföretag har utsett Patrik Wadenhed till ny VD. Mats Trysefjord, Försäljningschef, har innehaft rollen som tillförordnad VD sedan januari 2020, men lämnar nu över ansvaret till Patrik som tillträder sin tjänst den 1 augusti 2020.

 

-Jag är stolt och glad att kunna presentera Patrik som ny VD, säger styrelseordförande Jan Olson. Han är en kompetent ledare och visar djup förståelse för hur man skapar tillväxt i en komplex verksamhet. Med Patrik som ledare för Märsta Förenade har vi fått en person som kommer att fungera utmärkt i vår miljö. Han blir viktig för vår fortsatta utveckling och ambition att ytterligare förstärka vårt varumärke och säkerställa en sund resultatutveckling säger, Jan Olson.

 

Patrik Wadenhed kommer senast från rollen som VD för EMS Group vilka bedriver handel och service av entreprenadmaskiner. Dessförinnan har han haft ledande uppdrag inom såväl affärsutveckling som operativt ansvarig samt försäljningsansvar inom Arriva Sverige AB, Tågkompaniet och Swebus Express. Patrik är född 1973, från Helsingborg ursprungligen, men lever nu tillsammans med sin familj i Mälarhöjden.

 

-Jag är hedrad över att få axla VD-rollen och att få leda Märsta Förenade med så stark kompetens och innovationskraft, säger Patrik och fortsätter, jag ser fram emot att arbeta gemensamt med medarbetare, ägare, styrelse och kunder för att tillsammans ta nästa steg i företagets utveckling och hållbara lösningar.

 

För ytterligare information kontakta;

Jan Olson, styrelseordförande

Jan.olson@marstaforenade.se 070-7623771