Specialtransporter

Vi fraktar tungt, brett långt och lyfter högt och tungt

Här finns ett gediget kunnande både när det gäller våra maskintrailers och stora kranbilar, sk. bodbilar.

På vårt kontor i Märsta blir du även där, likt ute på fältet, bemött av personal som alltid gör sitt yttersta för att hitta den optimala lösningen för din specialtransport.

Bodbilarna, de största kranbilarna, utför inte bara de vanligaste transporterna såsom bod- och containerflytter. Deras stora räckvidd gör att de passar utmärkt och används flitigt vid takarbeten. Märsta Förenade förfogar över fem bodbilar med kranar upp till drygt 100 tonmeter med eller utan jibb, och räckvidd över 35 m. Ett par av dem drar även jumbotrailer efter sig, vilket gör att de får med sig det extra långa godset

– Långt och högt på en gång.

Videoreportage

Specialtransport av krossverk från Finland till Motala.

Se filmen på Youtube

Märsta Förenade Youtube-kanal

Våra maskintrailers transporterar annat än grävmaskiner även om det tillhör de vanligaste uppdragen. Det flyttas ofta krossverk, pålkranar, mobilkranar, borraggregat, transformatorer och mycket annat. Det egentligen bara fantasin som sätter stopp för vad som kan utföras. Våra förare är erkänt skickliga och flera av dem har varit verksamma inom sina gebit i över 20 år.

Bodbilarna och dyl arbetar ofta i team när det gäller flytt av hela krossentreprenader eller dylikt.

Många intressanta uppdrag får vi av Swedavia och andra verksamma företag på Arlanda Flygplats. Där kan vi lyfta både flygplansdelar och flytta tillbehör till andra flygplatser runt om i Sverige och utomlands.

5,19

Vid årets NKI uppnåddes resultatet 5,19 av 6. Våra kunder var nöjdast med vårt bemötande.