Märsta Förenade strävar alltid efter att vara i framkant för att tillgodose våra kunders och vår organisations behov så effektivt och smidigt som möjligt. Vår fantastiska tillväxtresa har gjort att vi sett ett behov av fokus på verksamhetsutveckling för att skapa en plattform att möta dagens krav och morgondagens förväntningar. Därför anställdes tidigare 2019 en chef för Verksamhetsutvecklingsavdelningen, Jessica Bodin.

Efter att Jessica kom in i verksamheten så har en mängd projekt dragit igång för att utveckla vår organisation, allt ifrån anbudsförfarande till att en faktura går ut och kunderna kan hämta underlag, samt finna effektiviseringslösningar för att underlätta administrationen i alla led. Därtill ser vi med spänning mot framtiden och många nya projekt.

 

Jessica Bodin Färg Low

Vem är Jessica Bodin?
– Jag vill se mig som glad och drivande. Jag inspireras av kunskap, glädje och människor med vilja. Privat sporras jag av mina tre töser, dem gör mig glad men även gråhårig och förser min lilla fritid med en renodlad taxiverksamhet.. Basket, gymnastik, konståkning och där till hörande, matcher, cuper och uppvisningar.

Vilka utmaningar har du ställts inför Jessica?
– Jag manas av utmaningar, naivt ibland men jag tänker sällan att något inte kommer att gå. År 2008 klev jag in i yrkestrafikvärlden och specifikt utbildning för yrkeschaufförer av både B, C och D behörighet. Den resan var initialt utmanande, lagkraven var högt ställda och allvaret stort i att finna kvalitativa utbildningar som gav värde. Jag började utan en enda kontakt men idag vågar jag säga att mitt nätverk är väldigt stort och att jag känner Sveriges bästa yrkeschaufförer!

Hur ser du på utmaningarna på Märsta Förenade?

Jag ser massor med utmaningar, inspirerande utmaningar, både i det stora och i det lilla. Vi är en jättebra organisation som av förståeliga skäl stretchat på våra arbetsmetoder för att ständigt möta den växande efterfrågan. Nu blir det min utmaning och jobb att se till verksamheten hinner ikapp och därtill också kan skapa förutsättningar för framtiden. Och när vi är klara, så kommer vi behöva göra det igen, och igen och igen. En alltid pågående förbättring eftersom processerna hela tiden utvecklas.

Verksamhetsutveckling är övergripande och ständigt och det gäller att både hålla fokus i idag och sikte på morgondagen.

 

Vad är det roligaste Jessica gjort?
– OJ, jag har faktiskt ofta väldigt kul. Ett liv utan glädje vore otänkbart för mig så jag kan inte sätta fingret på en enda sak.

Vi hälsar Jessica varmt välkommen, även om det nu är över ett halvår sedan som du började arbeta hos oss på Märsta Förenade!